Viikonloppu on kulunut pientä flunssan poikasta taltutellessa. Tuli hellittyä perhettä ja itseänsä pienillä leipomuksilla.
Mieli teki täytettyjä patonkeja, joita leivoin ihan perusleipätaikinasta. Kaulin taikinan ja väliin laitoin kinkkusuikaletta sekä yrttituorejuustoa. Voi, että oli hyvää lämpimänä.
Ja toki juotiin kahvit Runebergin torttujen kera. Joulupipareita oli vielä varastossa jonkun verran, joten intouduin leipomaan tortun.
Ja kukkia unohtamatta, niitä täytyy aina kodissa olla! :)
Tulppaanit ovat nyt edullisia.
Tulppaanit ovat nyt edullisia.
Lähdetään hyvillä mielin uuteen viikkoon ja pienet synttärijuhlat on tiedossa, kun kuopus täyttää 18. Niin se aika vain vierähtää.
26 kommenttia:
Ahkera olet ollut. Herkullisen näköisiä leipomuksia, namsk:)
Leppoisaa sunnuntaita!
Nam,nam.Näyttääpä herkulliselta...
Suloista sunnuntaita:)
Voi mitä leipomuksia olet tehnyt. Minä tyydyin kaupasta ostettuihin Runebergin torttuihin.
Mukavaa sunnuntaita!
Melkein tuoksu tulee tänne asti ; ) Leipomuksesi näyttävät niin herkullisilta...
Mukavaa alkavaa viikkoa !
Meidän kuopus täytti viime viikolla 11 ja juhlat jatkuivat monta päivää:)
Ihania leipomuksia.
Onnea kuopukselle.
Lasten kasvua seuratessa aika hujahtaa nopeasti.
Onneksi söin just, muutoin nälkä kurnisi kuviasi katsellessa.
Herkullisen näköisiä ja varmasti myös makuisia.
Onnea vaan 18-vuotiaalle!
Mukavaa alkavaa viikkoa!!!
^_^Piitis
Täälläkin ärsyttävää pientä flussanpoikasta liikkeellä, toivottavsti hellittää pian :)
Nam, herkullisen näköisiä leipomuksia!
herkkuja leipomuksia,
olet ollut ahkera!
onnittelut synttärisankarille, meillä esikoinen on saman ikäinen:)
lämmin halaus ja rapsutukset kerttulille:)
terkuin päivi ja leevi
Ihania herkkuja, ihan vesi herahtaa kielelle!
Mukavaa sunnutai-illan jatkoa!
Karita
Nam, oispa kiva maistaa nuita patonkeja. :) Hyvää alkavaa viikkoa!
herkullisen näköistä!
Mukavaa alkanutta viikkoa!
Maiskis :).
Ruuneperit jäi tekemättä, vaikka kuka sen kieltää vieläki tekemästä.
Mukavaa helmikuuta Sinulle!
Herrrkullisen näköistä patonkia ♥
Ruuneperit ei oikein kuulu minun suosikkeihini, mutta nyt aletaankin tekemään laskiaispullia, kaloreita laskematta ja kermaa säästämättä :D
Iloa helmikuun päiviisi!
t.Marja
Kiitos kommenteistanne! :)
Ilolla niitä luin!
Tuntuu, että nyt leipomista riittää, kun parasta aikaa on kakkutaikinat uunissa kuopuksen synttäreitä varten.
Hei Nina,
Kaunis kiitos kommentistasi, sekä paljon Onnea 18-vuotiaalle!
Olet sinä aikamoinen, kun jaksat flunssaisena helliä perhettäsi herkullisen näköisillä leivonnaisilla, eikä vaan näköisillä, uskon, että maistuivat ja aina kun itse näkee sen vaivan, niin nautinto on moninkertainen!
Parantelehan itsesi kunnolla, ettei tule ikäviä jälkiseuraamuksia.
Oikein hyvää ja kaikinpuolin mukavaa viikkoa sinulle ja pikkuiselle Kerttuselle!
Ihania herkkuja, oikein nälkä tuli.:) Ekaa kertaa blogissasi ja tulen varmasti uudelleenkin.
Herkutteluhetki piristää kummasti välillä ja tuo näyttää tosi herkulliselle. Tuota pitää kokeilla joskus :)
Nams! Nuo täytetyt patongit näyttää ja kuulostaa todella herkkullisilta!
Ihana tuo punainen tulppaanikimppu. Minulla on tällä hetkellä lila tulppaanikimppu pöydällä, sitä aikaisemmin oli vaaleanpunainen. Seuraavaksi voisi ostaa keltaisen, valkoisen tai kauniin kirkkaanpunaisen :)
Voi miten ihanilta leipomuksesi näyttävätkään!
Sinulle toivon pikaista paranemista ja kuopukselle paljon onnea!!!!
Kiitokset myös kauniista kommentistasi blogissani :))
Kaikkea kivaa viikkoosi!
Nälkähän tässä tuli tälle nuhanenällekin...;)Niin herrrkullisen näköistä on kuvissasi!:)
ONNEA kuopukselle!!!:))
En kestä - tuommosia herkkuja :)
terkuin Atkins-diettiläinen
Iloinen tervehdys! Maukkaan näköisiin leipomuksiin törmään ensimmäisenä, ja tottahan niitä heti virtuaalisesti maistan. Kiitos oli hyvää :D
Kohta saadaan kevätauringon paistetta, ja 'muuttolintukin' palailee pikkuhiljaa blogiensa pariin, tarkoitan tässä niinkuin itseäni!
Mukavaa viikon jatkoa sinulle Nina!:)
Ihania herkkuja olet leiponut!
Synttärionnittelut kuopukselle ja mukavaa viikon jatkoa äidille! Toivottavasti sait flunssan taltutettua!
Oi mitä ihania leipomuksia! Mitä kuuluu sinun "perusleipätaikinaan"?
Kiitos paljon kommenteista! :)
Onnittelut kerron perille!
Olivieno;
Perusleipätaikinan teen ihan hiivaleipäjauhoista, joihin joskus heitän sekaan leseitä, kauraryynejä tai vaikkapa pikkuisen ruistakin.
Lähetä kommentti