maanantai 8. elokuuta 2011

Takiaissydän

Lupauduin kesän alussa "Pajupirtin" Kaisan kesähaasteeseen tehdä jostakin luonnonmateraalista ihan mitä vain kivaa keksiikään. Eipä auttanut, kuin laittaa mietintmyssy päähän loman ajaksi ja katsella luontoa sillä silmällä. Miten ihmeessä päädyinkään omaan materiaalini, joka on aivan varmasti kaikkien inhokki eli takiainen. Noh, ajattelin, että otan haastemateriaaliksi sellaisen kohteen, joka ei ihan jokaisen mieleen tulisi ;-D
Keräilin tienpientareelta puoli pussillista takiaisen nupullaan olevia kukintoja ja kiikutin ne kotiin. Kotona katse pussiin ja epätoivo jo valtasi mielen, olivat kaikki tartuneet toisiina sellaiseksi epämääräiseksi myttyräksi. Hieman epäuskoisena omaan ideaani, aloin irroitella kukintoja toisistaan ja levittelin sanomalehdenpäälle kuistille kuivumaan. Eipä hyvältä näyttänyt saaliini.
Päätetty, mikä päätetty eli näistä syntyisi haastetyöni... siis haastetta kerrakseen ;-D

Tässä siis työni ; takiaissydän, pohjana risusydän, kiinnitysaineena kuumaliima.Oheisessa kuvassa (alakuva) sydän naturellina, mutta sipaisin pintaan ohuesti vaalea spreimaalia, jotta takiaisten "tarttuminen" loppuisi.


Ulko-oveemme päätyi takiaissydän rusetin kera.


16 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Ihana takiaissydän! Todella kaunis ja pinta niin ovela. Oma haaste on vielä kesken. Olen vasta hieman keräillyt tarvikkeita luonnosta. Saa nähdä mitä saan aikaiseksi =o)

Suvikummun Marja kirjoitti...

Kaunis siitä tulikin ♥
Itse kyllä välttelen takiaisia parhaani mukaan, kivoja ei ole kokemukset, kun niitä irrottelee kissojen ja koirien mahavilloista.....
Vähän on minullakin haastevastaus vielä vaiheessa.....

Sussi kirjoitti...

Upea idea idea jälleen, sydämestä tuli todella kaunis!

Liisa kirjoitti...

IHANAT!! ei ois itellä tullut mieleen tehdä takiaisista. Mulle vaan on takiaisista jäänyt mieleen lapsuudesta kun niitä heiteltiin toisestemme niskaan ja takiaisia tarttui ympäri paitaan kiinni. Heh.

Helmi Nainen kirjoitti...

Tosi kaunis, ihanainen suorastaan!!!!

Eija kirjoitti...

No vau, on kyllä aikamoinen takiaissydän, hieno!

Eve kirjoitti...

Takiaissydämesi on kaunis! Luovuutta kerrassaan.

Marika kirjoitti...

Voi että onkin nätti!Loistavat kädentaidot :)

MaMMeli kirjoitti...

Voi miten kaunis ja herkkä sydän :)

Nina kirjoitti...

Kiitos piipahtajille ja kommentin jättäneille! :)

Krisse kirjoitti...

Mie en ymmärrä miten työ keksitte tehdä kaikkea kaunista. Tuo on upea...

Sirkka kirjoitti...

OI Nina huudahdin aivan uskomattoman kaunis kokonaisuus!
Sinä tosiaan saat aikaan vaikka mitä ihanuuksia ja mistä aineista vaan...
paljon olet nähnyt tämän eteen monenmoista,,, mutta tulos on...uskomaton tämä olisi kaikkien nähtävä!
Eilen se taas tapahtui Rosan peräpää ja jalat olivat täynnä takiaisin ja niitä kun ei tahdo ei sitten millään ilveellä pois, kerran oli niin täynnä niitä, kun vapaana kirmaili vain silmät olivat säästyneet...ihan kamalaa, et sillai minulle on tullut noista takiaisista kammo! Mutta nyt on tietenkin tottakai eri asia kokonaan, kun sait niistä todella kauniin sydän kranssin. Onnea Nina!
ja kuulehan eilen näin aivan suloisen ihanan pienen Gerbera tytön rusetteineen...ja hänellä oli lempeä hyväntuulinen katse, tuli mieleeni teidän suloinen Kerttuli.
Teilläkin oli onnistunut ihana loma Norjassa kauniinen näkymineen ja kokemuksineen!

Aurinkoista viikonlopun alkua:)

raita kirjoitti...

Kaunis!

Nina kirjoitti...

Kiitos ihanista kommenteistanne! :)

Unknown kirjoitti...

Voihan takiainen soikoon, eipä olisi uskonut että siitä riesasta saa jotain näin kaunista aikaiseksi. Ihan huippu kaunis ja mahtava idea.

sirimi kirjoitti...

Ihana takiaissydän! Juuri eilen katselin lenkkeillessäni takiaisia, että josko keräisin niitä mukaani ja askartelisin niistä jotakin. :)