maanantai 8. joulukuuta 2014

Joulun valmistelua

Kiitokset blogiystävilleni Itsenäisyyspäivän toivotuksista!
Meillä on kivasti sattunut esikoisemme nimppärit Itsenäisyyspäivälle, niinpä tänäkin vuonna käväsimme häntäkin juhlimassa. Pyöräytin tuomisiksi pika -voileipäkakun tarpeista, joita sattui kaapista löytymään. Päätäytteenä kinkkuleikettä pilkottuna, kurkkupikkelisiä, turkkilaista jugurttia, kermaviiliä ja hiukan majoneesia. Helppoa ja hyvää.Joulua olen pikkuhiljaa edelleen valmistellut. Muutaman suklaakakun paistoin, yksi menee lahjaksi.
Piparkakkutalokin tekeillä. Pitäisi enää vain koota.
Porkkanalaatikot valmistin tänään ja menevät nyt pakkaseen.


Jouluvaloja on kiva ripustella nyt kun on niin harmaat päivätkin. 
Itsenäisyyspäivän lumi ikävä kyllä suli ja taas on pimeää.Kirjastosta olen hakenut jouluaiheisia kirjoja ja yhdessä niistä oli kuva aivan ihanasta joulupöydästä.
Kuvasta intoutuneena kaivoin kaapin kätköistä keräämiäni suuria käpyjä ja valkoisella maalilla hiukan niitä ehostelin  sekä liimailin koristemarjoja. Kaiken bling-blingin keskellä kaipailin jotakin luonnollisempaa tällä kertaa.Tämän postauksen kukkana on kerrattukukkainen tulilatva.

Leppoisaa adventtiaikaa!
Eihän rehkitä liikaa.Nina

8 kommenttia:

Maarit kirjoitti...

Ihania jouluvalmisteluja olet tehnyt! Minullakin on joulukortit olleet jo muutaman viikon postin vietävänä. Piparitalo on tehtynä, ei noin hieno kuin sinulla! Joulukoristeet virittelimme viime viikolla ja paketit ovat odottamassa käärittynä hyllyn päällä;) Ihanaa, joulu saa tulla.

Tylsä Mörökölli kirjoitti...

Hyvä ihme, miten paljon olet jo saanut aikaan. Ihanan jouluisen bannerinkin oleet laittanut blogiisi ;)

Sussi kirjoitti...

Näyttää herkulliselle ja kauniille!

Itse en ole ehtinyt tekemään vielä yhtään jouluksi.

Miia kirjoitti...

Ihania kuvia ja herkullisen näköisiä ruokia :)

Nina kirjoitti...

Kiitos kivoista kommenteistanne!
Pikkuhiljaa tässä on väkerrelty joulua, mutta paljon on vielä tekemätikin.

Sirkka kirjoitti...

Oijoi mitä herkkuja olet saanut aikaiseksi, kun katson herkkuja niin oikein tunnen tuoksujen leijailevan tänne asti! Meillä menee heti sen siliän tien, kun olen leiponut, pikkuhiljaa valmistan sitten lisää. Piiloon herkkuja minun ei kannata laittaa sillä saattaa olla, että en löydä niitä:)
Niin kauniit kuvat jälleen kuin bannerikin tuossa heti alkajaisiksi, niin jouluinen ja kun ulkona on hämärää ja tuulee niin on oikein mieluisaa katsella jouluisia kuvia.

Oikein hyviä jouluisia ajatuksia hyvin mielin Sinulle Nina!

Mari kirjoitti...

Kylläpä on kaunista, nuo kävyt on hienoja!

Nina kirjoitti...

Kiitokset Sirkka ja Mari! <3