perjantai 8. kesäkuuta 2018

Kesäkuuta

Kesäkuuta ystävät!
Ja mukavaa kesää lomansa alkaneille!

Tein kimpun sairaanhoitajaksi valmistuneelle ihanalle sukulaistytölle.
Ja toisen kimpun miehen veljelle, joka vanheni taas vuodella, samoin tosin miehenikin, kun ovat kaksosia!********************

Puutarhahommat täydessä käynnissä. Ei meinaa koneelle ehtiä, mutta lataan jokusen kuvan pihamaalta.
Hauskaa kesäkuuta!

Nina


4 kommenttia:

Satu Kukkaiselämää kirjoitti...

Kauniit kimput ja puutarhasi on upea!

Tita kirjoitti...

No jo on kimpuissa upeutta! Sulla onnistuu kaikki käden taitoa ynnä taiteellista silmää edellyttävät puuhat kadehtittavan hienosti! Tykkäsin erityisesti valmistuneelle neitoselle lähteneeseen kimppuun. Se oli niin hennon naisellinen - juuri nuorelle neidolle kauniisti sopiva kimppu.

Samoin nuo puutarhasi havupallerot ovat todella hienoja. Pohdin, että miksi sellaiset puuttuvat minun pihastani? Pitääpä pohtia asiaa tarkemmin. Särkän perennataimisto tuossa vieressä helpottaa kutinaa helposti. Pitäisi vain keksiä paikka.

Kasveista päätellen olette hyvästi edellä kylmää ja pohjoista rannikkoa. Perästä tullaan - meillä vasta omenapuut aloittavat kukintaansa.

Sussi kirjoitti...

upea puutarha sinulla! Onnittelut miehellesi ja veljelle myös, kauniit kimput!

Nina kirjoitti...

Kiitos Satu!

Tita; Kiitos! Olen havufani ja niiden merkitys korostuu silloin, kun perennat ovat huililla, eli loppusyksystä kevääseen. Sulla on tuo Särkkä kyllä mainiosti lähellä houkutuksineen. Meillä on kesä noin pari viikkoa edellä ja maa rutikuivaa, onneksi eilispäivänä satoi, mutta pitäisi sataa lisää.

Kiitos Sussi!