lauantai 4. lokakuuta 2008

Kommentointi

Hei, minulla on ollut asetuksissa huomaamattani esto, etteivät muut, kuin google-tilin omaavat pääse kommentoimaan, mutta nyt sain vinkin blogi-tuttavalta ja osasin käydä korjaamassa tilanteen. Toivottavasti kommentointi toimii nyt.
Harmittaa, kun en heti huomannut asiaa.

Sateet jatkuvat. Odotin niin, että pääsisin nyt viikonvaihteessa muutamia perennapenkkejä putsailemaan, mutta eihän tuonne kylmään sateeseen voi mennä.
Eipä auta, kuin sytytellä kynttilöitä ja nauttia tästä lauantaipäivästä muutoin. Onhan niitä lauantaipäivän iloja muitakin, kuin pihassa myllertäminen...

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nyt näkyy tuo nimi/url-osoite kohta. Hyvä kun sait sen hoidettua!;)) Mukava se on käydä kommentoimassakin!;))
Vettä tai oikeastaan sellaista kosteaa vihmomista on tullut täälläkin, mutta onneksi lupasivat kohtapuoliin selkeämpää. Oikea tunnelmakuva sinulla tuossa!;)

Anonyymi kirjoitti...

Kiva :), nyt taas voi jättää kommentia sivullesi. Näyttääpäs tyylikkäältä täällä uudessa paikassa, vaikka entinen sivustosikin oli ihan hyvä. Aika moni on muuttanut tänne bloggeriin. Onko toiminnoissa huomattavaa eroa vuodatukseen verrattuna? Olipa hyvä, kun me Marja-Leenan kanssa oltiin rohkeita tyttöjä ja otettiin tämä kommentointi asia esille tuolla entisessä blogissasi :) Tietysti voi kurkkailla ilman kommenttejakin. :)

Nina kirjoitti...

Voi, miten kiva löytää täältä kommenttinne Marja-Leena ja Selma! :)
Ja oli tosiaan hyvä, kun otitte asian esiin.

Mitä säähän tulee, niin täälläkin suunnalla iltaa kohden selkeni ja pääsi ihan pienelle lenkillekin.

Tuolla vuodatuksen puolella vaan kovasti takkuili ja oli muutama päivä, etten saanut auki koko sivuja. Vika voi olla minussa, koneessa tai sitten vuodatuksen puolella. Olen niin uusi blogin pitäjä, että kaikkihan on mahdollista ;)
G-mailissa on s-postisoitteeni, joten ajattelin kokeilla tätä puolta.
Muutoin näin alkuun tuntuu, että molemmat ovat siis sekä vuodatus, että tämä, melko helppokäyttöisiä ja samantyylisiä.

Mutta vielä kerran; olipa kiva saada kommenttinne! :)

tinttarus kirjoitti...

Eilinen auringonkultaama syyspäivä kääntyi täällä tänään sateeksi ja tuulentuiverrukseksi. Lehdet lentelevät kuin tanssisivat taivaalla....
Hmm.....kahvikuppi, kynttilänlämpö....ja itselleni tuo lasin sisältö vaihtuisi punaviiniin, vaikkei ehkäpä ihan kahvihetkeen, mutta sen jälkeen :)
Elämän pieniä nautintoja.....

Nina kirjoitti...

Tinttarus, kiitos kommentista. Elämän ilot ja onnen hetket koostuvat melko tavallisista asioista.
Punaviini lämmittää myös mukavasti kehoa ja miksei mieltäkin.

Sirkka kirjoitti...

Kiitos vierailustasi, Suloinen Gerbera, itselläni olisi haaveena vielä joskus saada tuo pikkuinen koira mikä kuvassani on:)
Täälläkin on valtavan kova tuuuli, tuntuu että puut lähtevät lentoon, sekä sataa sataa ropisee...no eipä haittaa, kohta nukkumaan.
Kauniita unia.

Krisse kirjoitti...

Iltaseelailulla ja huomasin linkin sinun blogiisi. Täytyy käydä täällä usein.Syysterveisin Krisse

Nina kirjoitti...

Sirkka;
Kiitos vierailusta!
Pikkuinen Gerbera on mulle rakas. Kun koti tyhjeni isompien lapsien osalta viime vuonna, niin suunnittelin ottavani jonkun syliteltävän kokoisen koiran ja niin Gerbera muutti meille.

Tuulinen ja sateinen sää jatkuu täälläkin edelleen.

Krisse;
Kiitos sinullekin vierailusta. Ja tervetuloa uudelleen. Kävinkin jo kurkistamassa Villa Vaaralaan. Kaunista on.