perjantai 3. lokakuuta 2008

Pannaria mansikkahillollaKylläpä on sateiseksi muuttuneet kelit. En tiedä sitten, miten teillä muualla päin Suomea, mutta täällä kaakon kulmilla näyttää tältä.
Lehtiä ja vettä sataa taivaan täydeltä. Pienen Gerberan kanssa lenkille meno on hankaloitunut, neiti kun ei osaa sateessa tehdä asioitaan ja pakko vain olisi. No, jotenkin ollaan saatu homma kuitenkin hoidettua. Päivä on niin kovin pimeä ja pilvinen, joten täytyi keksiä edes jotakin lohtua ja siihen yksi hyvä kikka on pyöräyttää pannari. Hyvät kahvit ja pannaria mansikkahillolla, niin jo vain mieli hiukan kirkastuu :)


Ja hyvää oli...
Lähikauppassamme, sellaisessa pikkuisessa kyläkaupassa käydessäni tein todella edullisen löydön. Kyläkauppiaamme aina joskus yllättää asiakkaat ja ottaa hyllyilleen jotakin pientä ja kivaa houkutusta myytäväksi ja nyt oli tullut tällaisia pieniä (3dl) maitokannuja. Ja kotiinhan sieltä yksi lähti. Saapihan nähdä kulkeutuuko se mökille vai jääkö taloksi.

5 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Herkullisen näköistä pannaria:) Ja kannukin on kaunis!

Tuo cookies-purkki on valkoinen, ja siinä on harmaa kansi jossa kirkas kahva:) Minulla ei ole tänään kameraa töissä, joten en pysty nappaamaan siitä kuvaa:/ Hintaa sillä on 9.90€ ja kokoa lev.17cm, kork.15cm...

Mukavaa viikonloppua:)

Nina kirjoitti...

Hei kuules, kyllä minä voisin huolia sen. Otanko sinuun s-postitse yhteyttä vai miten toimitaan?

Marja-Leena kirjoitti...

Pannari ja mansikkahillo .... aah hyvää! Mainio pieni maitokannu, jonka kyllä hankkisin jos vastaan tulee!;) Tykkään tuollaisista pienistä käyttöesineistä, no koristeeksihan ne yleensä menee!;)

Nina kirjoitti...

Marja-Leena; elämän pienet nautinnot koostuvat lopulta melko yksinkertaisista asioista - joskus pannarikin voi pelastaa päivän ;)

Maitokannuun olen todella tyytyväinen ja olen jo "kekkeröinyt" yhdet kahvit sen kera.

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana kannu, olisi meilläkin mökillä käyttöä