perjantai 24. lokakuuta 2008

Blogi -tunnustuspalkinto


Sain Elinalta Metsän keskellä -blogista, Marja Leenalta Punaiset ruusut - blogista sekä Selmalta Sitä sun tätä askaretta -blogista tällaisen tunnustuksen. Lämmin kiitokseni teille Elina, Marja-Leena ja Selma! Olen todella iloisesti yllättynyt! :)

Tunnustuksen mukana kulkee teksti:

Maininnan eteenpäin jakamisen sääntöjä ovat:

1. Valitse viisi blogia, joita arvostat luovuuden, kuvituksen, mielenkiintoisen sisällön ja/tai blogosfäärin tehdyn panostuksen johdosta, millä tahansa maailman kielellä.

2. Jokainen annettu palkinto on henkilökohtainen ja sitä annettaessa mainitaan blogin kirjoittajan nimi sekä linkitetään palkittavaan blogiin.

3. Palkinnon saaja laittaa palkinnon logon blogiinsa.

4. Logo tulisi linkittää alkuperäiseen osoitteeseen.

5. Palkinnon saaja julkaisee säännöt blogissaan. Kansainvälisen Uruguaysta alkunsa saaneen palkinnon alkuperäiset säännöt löydät kuvaa klikkaamalla.


Vaikean paikan edessä olen valitessani kaikista tähän mennessä tutuiksi tulleista blogeista nuo 5, laitan kuitenkin hyvän kiertämään ja päädyn sellaiseen ratkaisuun, että valitsen tunnustuksen saajaksi ensimmäiset 5 henkilöä, jotka ovat blogissani kommentin jättäneet, kun perustin sivuni ja heiltä löytyy todella paljon luovuutta ym. ja he ovat:

1. Värkkää, neuloo, purkaa - Mummo

2. Punaiset ruusut - Marja-Leena

3. Sitä sun tätä askaretta - Selma

4. Wanhattaren - Mari

5. Riihipirtin - Tinttarus


10 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Voi kiitos:) En ole koko päivänä käynyt blogeissa, kun olen ollut niin kuumeessa. Nyt ajattelin vähän piipahtaa, ja näin kiva ylläri odottamassa:))

Nina kirjoitti...

Ole hyvä Mari! :) Ota mukaan enkeli.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos paljon mukavasta yllätyksestä! On hauska saada huomiota!;) Osoitan palkinnon myös sinulle idearikkaasta ja mielenkiintoisesta blogistasi!;)

Sateenkaarentaa Riikka kirjoitti...

Terveiset tulin jättämään, ihan pitää tulla ajatuksen kanssa lukemaan ja katselemaan kauniita kuviasi
Ilona

tinttarus kirjoitti...

Ihanaa, KIITOS!!!! JA vielä ENKELI!!!
Nyt sitten pitääkin jossain kolossa ryhtyä opiskelemaan, että mitenkäs tuon enkelin mukaansa saa.....minä kun vasta olen oppinut tekstit ja kuvat laittamaan blogiini. HUOH: Tunnustettakoon tässä julkisesti, että tietokoneen salat ovat minulle vielä todella SUURIA salaisuuksia;)En ole yrityksistä huolimatta esim saanut kelloa, blogilistaa tai kävijälaskuria onnistumaan! Mutta niin kuin tämän polveni kanssa, niin varmaan tässäkin pätee tämä "Hiljaa hyvä tulee"-periaate.
NINALLE ISO KIITOS!!!!!
Ja aurinkoa ja enkeleitä viikonloppuusi!

Nina kirjoitti...

Ole hyvä Marja-Leena! :)
Ja kiitos sanoistasi.

Sateenkaarentaa Ilona;
Kiva, kun tulit kurkistamaan blogiini ja kiitos siis terveisistä! :)

Tinttarus; Ole hyvä tunnustuksesta, jonka saat mukaasi esim. klikkaamalla kuvan kohdalla hiiren oikeaa painiketta ja valitsemalla: "tallenna kohde levylle", jolloinka pääset viemään sen esim. työpöydällesi tai haluamaasi kansioon, josta saat siirrettyä sen, kuten muutkin kuvasi, blogiisi.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Nina!
Mulla samoja ongelmia ku tinttaruksella, niin opettelua vielä.. Lunzzaa oon potenu jo kohta kaks viikkoa, alkaa olla voimat vähissä niin en tiiä saanko otettua tätä mukaani omaan blogiin, mutta kiitos kuitenkin!
Mukavaa syksyn jatkoa!

Nina kirjoitti...

Ole hyvä mummo! :)
Täällähän tämä enkeli odottaa kaikessa rauhassa, kunnes saat sen vietyä blogiisi.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos tuosta "prenikasta" Nina :)Kiva kun olet sen minulle osoittanut ja mieltä lämmittää jos olet tykännyt vierailla blogissani. Vien sen lähiaikoina mukanani, kunhan ehdin päivittelemään.
Olet sen myöskin itse ansainut mitä suurimmassa määrin. Täällä on niin kaunista "silmänruokaa" joka kerta, kun käyn kurkkimassa :)

Nina kirjoitti...

Ole hyvä Selma! :) Kiitos myös sanoistasi!

schmetterlinge-0057.gif von 123gif.de