maanantai 1. joulukuuta 2008

Jouluisia tekstiilejä

Joulukuuta kaikille!:)
Ensimmäinen adventtisunnuntai takana. Tästä se virallinen joulunaika alkaa. Laittelin kotiin jo hiukan jouluntekstiilejä ja vaikka ulkona lumet hupenevat vesisateessa, niin kuitenkin illasta, kun päivä hämärtyy, korostuvat ihan kivasti kaikki kotiin laittamat jouluntuojat nostaen ajatukset lähestyvään jouluun. Ihanaa on kuunnella myös vanhojen mestareiden Bing Grosbyn, Mahalia Jacksonin, Nat King Colen ja Frank Sinatran esittämiä joulumusiikki klassikoita.

Ja päivien ollessa näin hämäriä on todella mukava poltella valoja kyntteliköissä ja muissa tuikkivissa valosarjoissa.

18 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Tosi kivalta näyttää.. Ja kuullostaa;) Minäkin niin toivoisin, että saisin joskus olla kokonaisen päivän kotona, joulukuussa. No ensi vuonna sitten:) Mukavaa alkanutta viikkoa!

Hanna kirjoitti...

Ihania joulutunnelmia! Minä nautin myös kovasti joululaulujen kuuntelemisesta, ihanaa, kun niitä voi nyt vihdoinkin kuunnella!! :)

Elina kirjoitti...

Kaunis kuvio pöytäliinan helmassa. Minun jouluuni kuuluu Karita Mattilan joululevy. Sitä kuunnellessa pääsen joulutunnelmaan.

Sirkka kirjoitti...

Niin mukavasti saa vaihtelua joulutekstiileillä ja mieltä piristää näin pimeänä vuodenaikana.
Itse en ole vielä liinaa laittanut, laitan yleensä vähän ennen juhlahetkeä...verhojakaan en vaihda, ainoastaan pesen ne.
Mukavaa iltaa.

Joulun satu kirjoitti...

Aivan ihana tuo tuijakranssi lumimarjoilla. Tunnelma tarttuu kuvistasi.
Ilona

Nina kirjoitti...

Mari;
Joulukiireet puodissasi ovat varmaan parhaimmillaan ja kiva niin, vaikka aika kotonakin olisi ihanaa.
Mukavaa viikkoa sinullekin!:)

Hanna;
Juuri mietin tuota samaa, että kiva on kuunnella joululauluja, kun niitä nyt jo voi. Ne luovat niin mukavaa jouluntunnelmaa, vaikka ulkona vesi räystäistä par'aikaa tippuu.

Elina;
Kiva, kun pidät pöytäliinastani, vielä se ei ole ihan joulun liina, vaan silloin on hiukka juhlavampi versio. Oih, Karita Mattilan joululevy on varmasti ihana!:)

Sirkka;
On se kiva hiukan piristää kotia joulun lämpimillä kontrasti väreillä, kun muutoin kotini on melko luonnonläheisin värein vaaleahkoksi sisustettu. Tuo syvän viininpunainen verho on vain yhtenä kaistaleena olohuoneen ikkunoiden välissä, muutoin sivuilla on vaaleat verhot.
Mukavaa iltaa sinullekin!:)

Ilona;
Ihanaa, kun pidät lumimarjakranssistani, itsekin siitä pidän. Kiitos sanoistasi!:)

mimosamamma kirjoitti...

Hei Nina!
Sinun kuvasi ovat AINA niin kauniita!
Vanhat ikivihreät joululaulut iki-ihanien artistien esittäminä ovat minulle ne kauneimmat joulun sävelet ja tunnelman tuojat:)

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis tuo punainen verho ja nuo koristeet, tulee heti jouluinen olo. Kyllä tuo punainen on joulunväri;) Nuo joululaulut ovat viimeisenpäälle joulutunnelman virittäjiä, tuovat joulun lähelle. Tulee kuunneltua joululauluja laidastalaitaan, perinteiset joululaulut ovat kauniita.
Mukavaa viikkoa sinulle!

Nina kirjoitti...

Oi, kiitos, kiitos Mimosamamma!:)
Vanhoissa joulun evergreeneissä on se oikea tunnelma. Jostakin syystä uudet joululaulut eivät vain kolahda, kuten nuo vanhat. Ehkäpä se on se, että lapsuuden joulut tuntuivat niiltä oikeilta jouluilta joululauluineen. Ja tämän päivän lapset taasen tykästyvät oman aikansa jouluihin sen lauluineen.

Marja-Leena;
Kyllä punainen väri on joulun väri ja sitä on ainakin jossakin muodossa edes vähäsen oltava jouluisessa kodissa.

Anonyymi kirjoitti...

Sinä olet olet jo saannut kaunista jouluntunnelmaa kotiisi.... kaunista.

Karita

tinttarus kirjoitti...

Ihanaa. Rauhaisaa.Näyttää ja kuulostaa kauniilta. Rauhallinen joulumusiikki saa suuret tunteet ainakin minulla pintaan. Olen jotenkin vuosi vuodelta oppinut nauttimaan joulusta enemmän "seimen äärellä".....

Nina kirjoitti...

Karita;
Kiva, kun pidit!:)
Joulu menee niin nopeasti, että on ihan kiva jo tässä joulukuun alussa hiukka fiilistellä laittelemalla jotakin jouluista kotiin.

Tinttarus;
Kiitos sanoistasi!:) Joulumusiikilla on rauhoittava vaikutus. Minulla on makuuhuoneessa cd-soittimet ja laitan iltaisin jotakin kaunista joulumusiikkia hiljakseen soimaan ja nukahdan siihen.

Anonyymi kirjoitti...

Täällä on niin kaunista esillä ja ihan joulun odotusta ja tunnelmaa tulvillaan.

Mari kirjoitti...

Ihania jouluisia tunnelmia! Todella hieno tuo punainen verho koristeineen. Mukavaa joulun odotusta!

Nina kirjoitti...

Sisko;
Kiitos sinulle sanoistasi!:)
Mukavaa joulun odotusta!

Mari;
Kiitos vierailusta ja kommentista!:)
Kiva, kun pidät verhostani, ihan kivasti se tuo joulun lämpöä olohuoneeseen.
Mukavaa joulun odotusta sinullekin!:)

Anonyymi kirjoitti...

Eipä pääse joulukiire sinua yllättämään, kun nyt jo näyttää niin juhlavalta huoneissasi, Kauniita koristeita ja jouluvaloja. Kuvat taas aivan ihania. Joululaulut soivat jo täälläkin ja ne virittävät tunnelmaan :)

Nina kirjoitti...

Selma;
Vielä on paljonkin touhuiltavaa ennen joulua, mutta otan ajan kanssa. Joululaulut ovat ihku-ihania, kuunnellaan niitä nyt koko sielun kyllyydestä :)

Anonyymi kirjoitti...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,AV女優,聊天室,情色,性愛

schmetterlinge-0057.gif von 123gif.de