torstai 14. syyskuuta 2017

Hösten kommer snart (osa 2)

Elikkäs jatketaan Tomas Ledinin laulun sanoilla tämäkin postaus kesän reissuilta. Juhlitaan näin samalla Suomen 100-vuotista taivalta. Täällä kotomaassa on paljon katseltavaa.

Ihan tuossa melkein kulman takana matkan alussa täytyi pysähtyä kuvaamaan Iittiläistä peltomaisemaa, josta mieleen tulee melkein Ruotsin Skånen seudut, vai mitä?Puutarhaimmeisten kanssa kävästiin Mikkelin seudulla mm. Vanhassa Kilkkilässä.

Ja Mikkelipuistossa.Isännän kera vuorostaan rengasmatka, joka aloitettiin Kärkölän Huovlanpuistosta, joka on Carl Constantin Collinin suunnittelema englantilaistyylinen maisemapuisto.Sattumalta osuttiin vanhojen Kärköläläisten päiville ja nautittiin pelimannimusiikista kahvien kera.Tuon reissun pääkohde oli Siuntio, jossa yövyimme. Olipa komea lintutorni hotellin rannalla.

Hotellin pihalla aloitti kukintaansa ihastuttava likusterisyreeni, jonka taimi täytyikin hankkia mökin puutarhaan reissun jälkeen.

Kotimatkalle osutettiin Kaisaniemen kasvitieteellinen puutarha.


Lopuksi Eija's Garden Ruotsinpyhtäällä.
Siinä kesän
muistoja!
Nyt siirrytään hiljakseen rauhallisempaan tahtiin ja otetaan syksy vastaan.Nina


10 kommenttia:

Navettapiika kirjoitti...

Nii ihania paikkoja! Mutta nii kaukana meikälääsen perspektiivistä kattottuna. Ja oikee isäntäki puutarhakohteis :O Meillä isäntä rupiaa heti haukkottelemahan, jos eres vihijaasookaa sellaasesta vaihtoeherosta. Aurinkoosta syksyä!

Kukkaiselämää kirjoitti...

Hienoja reissuja olet tehnyt! Tuolla Eijan puutarhassa haluaisin joskus käydä.

Tita kirjoitti...

Ihania kesämuistoja! Nyt tuntuu syys jo kovasti. Sitä otetaan vastaan sadonkorjuulla ja muutoinkin asiaan eläytyen.

Nina kirjoitti...

Navettapiika; ei meilläkään isäntä ole juurikaan puutarhaihminen, mutta tykkää ajamisesta niin käytän hyödyksi (hih - hii!)ja lupaan kahvit tarjota. Aurinkoa sinullekin syksyyn!

Satu; Eijan gardeni on näkemisen arvoinen paikka, käykää ihmeessä!

Tita, väistämätön on edessä ja tauon paikka sitä myöten puutarhuroinnissa.

Päden paja kirjoitti...

Oi miten upeita kuvia♥ Niin kauniita paikkoja,maisemia ja kukkia!😍 Ihania tuollaiset kesäreissut..on sitten mukava syysvilakoilla ja talvipakkasilla muistella:) Kaunista alkanutta syksyä!

Rahkasammal kirjoitti...

Mukavia reissuja olette tehneet ja hienoja kuvia olet saanut. Skånen vertaus pitää paikkansa, kävimme siellä muutama kesä sitten. Aurinkoista syksyä sinulle :)

Sussi kirjoitti...

ihanissa paikoissa olette käyneet!

Nina kirjoitti...

Kiitokset Päden paja, Rahkasammal ja Sussi. Tänä kesänä pörräiltiin ihan kivasti täällä kotomaassa!

Nila kirjoitti...

Hei tulin vierailulle sinulla on kiva blogi ja ennenkaikkea nimi arvaat varmaan miksi kehun. Käy kurkkaamassa minunkin blogiani jos vaikka kiinnostaisi jatkossakin.

TeSa kirjoitti...

Mukavaa matkailua, kaunista katseltavaa ja ihanasti tallennettuja muistoja!

schmetterlinge-0057.gif von 123gif.de