sunnuntai 3. maaliskuuta 2019

Viime keväältä

Hurrhh, kovia pakkasia ja lumisateita lupaili ensiviikolle ja se harmittaa, kun jo niin keväisiä kelejä piteli ja lumet sulaili reippaaseen tahtiin.
Ei voi muuta kuin vastaan ottaa kaikki, mitä taivaalta satelee,
- mutta iloinen olen, kun ollaan jo sentään maaliskuussa!

Muistellaan hieman viime kevättä...Iloista maaliskuun alkua!

8 kommenttia:

pipsa kirjoitti...

Voi kiitos kun tulit blogiini lukijaksi ja kiitos kommentistasi, kiva kun sulla on silkki myös, meillä jo toinen, aikaisempi kuoli sokeritautiin ja tuli sokeaksi 11½ vuotiaana.Niin on todella ihana luonne ja oppivainen, Ransu osaa käskettäessä jo istua ja antaa tassua, myös kun käskee sanomaan, niin se on se hau, silloin kun antaa sen herkun.Irrallaan sitä ei voi pitää ainakaan vielä, kun on vasta 1v.4kk. hajujen perässä juoksee, mutta tottelevainen se on, niin olikos täällä kuvia silkistäsi, tulin suoraan kirjoittamaan, en vielä katellut kuvia kuin etusivulta, sinulla kaunis blogi todellakin.
Ransu ei osaa käyttäytyä toisten koirien kans vielä, se haukkuu räksyttää hirveesti, en tiedä miten sen sais pois, olisiko sinulla vinkkejä ?
Ransu on leikattu jo vuoden ikäisenä, poika koirat on vähän itepäisempiä, kuin tytöt, aikaisempi meillä oli tyttö. haluaisin kyllä sille kaverin, ja just ajattelin että yörshire olisi sopiva. t. pike sanosekukkasin blogista

pipsa kirjoitti...

Näin blogistasi silkki pennun kuvan. Asut myös täällä etelässä päin, minä Turussa,ajattelin vain että jos satut kovinkin lähellä asumaan, niin silkit voisi tavata, Ransu ei ole ollut kontakteissa toisiin koiriin, tuo haukkuminen saattais loppua, jos tutustuisi toisiin koiriin, se kaveri olisi kyllä tervetullut.

Nina kirjoitti...

Moikka Pike! Koirathan ovat yksilöitä ja toiset oppii noepammin kuin toiset. Mulla on ollut aina koiria, ennen silkkiä afgaaninvinttikoiria ja noutajiakin eli kokemusta. Vaikka nämä pikkukoirat onkin söpöjä, tarvitsevat ne rajoja ja kuria kuten suuremmatkin. Kävin Kertun kanssa seurakoirakerhon koulutuksissa ja siellä oppi toisiin koiriin. Martan kanssa aloitan tänä keväänä sosiaalistamisen ja mennään muutama kerta koulutuskentälle. Terrierit voivat olla tiukkapäisiä, joten johdonmukaisuutta isänniltä tarvitaan. Narttu on tosiaan kiintyväisempi ja miellyttämisen haluisempi kuin uros. Tsemppiä toivotan, kyllä Ransusta vielä kelpo koira tulee, räksytys on merkki pelosta eli tutustumaan vaan toisiin koiriin, vaikka ohimennen, monasti jo se, että vaikka lähtee yhdessä toisen koiran omistajan kanssa lenkille auttaa paljon, kun siinä samassa kävellään, oppii kulkemaan pelkäämättä toiseen koiraan. Jos kaupungissanne toimii koirakerhoja, niin niihin pääsee tutustumaan maksutta ja voi vaikka kentän laidalla ilman, että osallistuu, oleilla Ransun kanssa, jotta näkee paljon muita kytkettyjä olevia koiria turvallisesti ja niin aion aluksi Martan kanssa tehdä ja napsuja mukaan, jotta voi palkita ja saada koiran huomiota itseen.

Sussi kirjoitti...

oi, oi, ihania kukkia!

Meillä on täällä -15. saisi jo talvi loppua

pipsa kirjoitti...

Moi taas! Minua kiinnostaisi mitä sinä annat ruuaksi silkillesi,? minkä nimisiä nappeja, ja annatko raakalihaa, entä koiran purkkiruokia ??
pienet koirat syö aika vähän, sekin pieni määrä pitäisi olla sopiva, koska tuo Ransunkin vatsa reakoi jos on liian isoja annoksia, kakka voi tulla sisälle kun ei ehditä ulos.
Olen antanut pedigriin purkkiruokaa välillä, ja laittanut siihen kalaöljyä joka päivä, onkohan se liikaa, mutta turkki ei silti kiillä ja takkuuntuu, en ole löytänyt sitä kultaista keskitietä, välillä pitkäänkin kakka on niinkuin sen pitää, mutta välillä tosi löysää.
Kiitos noista kommenteista, kyllä tosiaan täytyy alkaa kouluttaa ransua jossain, se on ihan hirveetä kun se oikein ulvoo ja räksyttää toisen koiran nähdessään, ihan hävettää, kun toiset koirat ei virka mitään.

Nina kirjoitti...

Sussi; Kiitos! Talvi saisi jo tosiaan loppua, odottavan aika on pitkää.

Pike; meillä molemmat koirat syö tällä hetkellä Perfect fit adult nappuloita joita saa S-ryhmän myymälöistä. Nappulat liotetaan pieneen määrään vettä, saavat hiukan rouskutella ruokaa, jotta se osaltaan auttaisi pitämään hammaskiveä loitolla. Aimmin syötiin Mustin ja Mirrin tuotevakoimasta Royal canin nappuloita. Patee ruokia vain matkoilla. Ransusi on vielä nuori, joten luultavammin turkki vielä muuntautuu silkimmäksi, kun kaikki karvavaihto pentukarvasta on ohitse, vaikka olen ymmärtänyt, että silkeissäkin voi olla turkeissa karheutta, koska rotu on jalostettu yhteyttämällä yorkki ja australianterrieri jolla on karheahko turkki. Yorkista taas turkin silkkimäisyys.

Mari kirjoitti...

Ihania kuvia, kyllä se kevät sieltä tulee vielä! Minä tykkään tästä kevättalvesta, ihana käydä hiihtämässä. Olisi vain paljon aurinkoisia päiviä!

Best Event Planner kirjoitti...

To be sure, I am completely agree with you, I am an amazing fan of your site,

you structure enlightening articles.

Keep making such amazing post,


Thanks for sharing.

Are You Looking for local or outstation rides ? Best taxi services. Book Aashi

holidays service & enjoy your trips.


Taxi services in Jaipur |

Taxi in jaipur |

Jaipur Sightseeing Taxi |Regards

Sameer

schmetterlinge-0057.gif von 123gif.de