perjantai 5. maaliskuuta 2021

Lähialueen pikkueläimet

 Ihana maaliskuu!

Se on nyt kevät alkanut ja melko aurinkoisissa keleissä. Ulkoiltu on paljon ja luontoa eläimineen seuraltu.

Ihan tässä kotikulmiltakin löytyy, vaikka minkälaista luontokuvattavaa ja tässä pieni otos muutamista

kameran linssiin osuneista .

                                            Harmaapäätikka vierailee usein talipötköllä.


Keltasirkkuja on on parveittain.


Ja kukas se sieltä kurkistaa...


Närhiä on myös paljon ja vierailevat lintulaudalla.


Sinitintit on niin söpöjä.


Laulujoutsenperhe jäi talvehtimaan alueemme joelle ja toistaiseksi kaikki hyvin heillä.

Mukavaa kevätaikaa ystävät!
Ja pidetään huolta toisistamme!

Nina


8 kommenttia:

Pajupirtin Kaisa kirjoitti...

Kiitos Nina☀, oikea lintukimara oravineen. Tuota harmaapää hemmoa en ole ikinä nähnyt livenä. Kaikki muut on tuttuja. Joko jäät on joesta lähtenyt. Tietää sitten mitä on täällä alajuoksulla tulossa eteen😀 Aurinkoista maaliskuun alkua vaikka huomiselle on lunta luvassa.

pike kirjoitti...

Hienot kuvat olet saanut otettua linnuista ja oravasta, kevättä nekin odottavat, pesintä alkaa jo aikaisin keväällä, mutta ei vielä, pari joutsenta on täällä lennellyt, mut muita kevään lintuja en ole nähnyt.

Navettapiika kirjoitti...

Torella ihanaa, että ollahan jo maaliskuus, vaikkei ilimat just ny nii kevääsiltä vaikutakkaa. Lunta tuloo ja pakkaasta o muutama aste. Onneksi lumen pinta kerkes jo jonkin verran vajota.
Hyvät kuvat linnuusta. Tääläkää tuallaasta tikkaa oo koskaa nähäny. Joutsenekki o viälä talavievakos. Nuata muita näkyy meilläki. Niiren touhuja o kiva seurata. Aurinkoosta kevättä!

Maatuska / Selätön puutarhuri kirjoitti...

Aivan ihania kuvia! Meilläkin on panostettu lintujen ruokintaan tänä talvena enemmän kuin koskaan ja se näkyy ihanina pyrähdyksinä pitkin pihaa :)

Nina kirjoitti...

Kaisa; Täällä tehtaan kohdilla joki sulana, mutta sivummalla vain sulalaikkuja siellä täällä.
Kiva, kun piipahdit viestiä laittamassa!

Pirjo; Olen innokas lintubongari, mutta harvoin on kamera saatavilla, kun jotakin kuvattavaa osuu kohdalle, mutta tällä kertaa onnistuin vähäsen.

Navettapiika; Meilläkin tuli nyt takapakkia ja lunta pakkasineen, mutta lupasi viikonlopusta lauhempaa. Tiet ja polut niin liukkaita, etten uskalla leikatulla polvella mennä yhtään tepastelemaan.

Maatuska; Kiva, kun piipahdit! Minä olen jo muutamana vuonna harrastanut lintujen ruokintaa ja nyt näyttää tulevan jo tulosta, niitä on niin mahdottoman mukava seurata.

Nila kirjoitti...

Mukavaa se on lintuja seurailla. Me putsasimme linnunpöntöt, kaksi taitaa olla vielä putsamatta. Yksi joutsen lensi mökin taivaalla jo kaula pitkänä. Tikkoja meillä on myös erilaisia paljon.

Nina kirjoitti...

Nila; On tosi kiva seurailla lintujen pesintää ja pian alkavaa kevät muuttoakin!

Simon Durochefort kirjoitti...

Olen henkilö, joka myöntää lainoja tarvitseville, tarjoan paikallisia ja kansainvälisiä lainoja. En pyydä paljon asiakirjoja, vain rehellisyyttä ja luotettavuutta. Ota yhteyttä tänään ja kerro minulle, kuinka paljon haluat lainata. Olen valmis tyydyttämään asiakkaani 24 tunnin kuluessa sopimuksen allekirjoittamisesta. Jos olet kiinnostunut, voit kirjoittaa meille vain whatsappilla tai sähköpostilla:

WhatsApp: +33752366330
Sähköposti: ( simondurochefort@gmail.com )

schmetterlinge-0057.gif von 123gif.de