perjantai 19. maaliskuuta 2021

Puutarhakirja-arvonta

Nyt katseet tulevaan kasvukauteen ja mahdollisiin uusiin kevään sekä kesän istutussuunnitelmiin ja siihen apua saa Linda Peltolan toimittaman Viherpuutarha- kirjan.avulla. Kirja antaa vinkkejä mm. miten saada puutarhaansa elävyyttä erilaisten lehtimuotojen ja havujen kontrasteja yhdistelemällä, lavatarhan antimien vehreää lehtevyyttä unohtamatta. Kirja täynnä upeita kuvia ja paljon ihania vinkkejä.

Lindan blogissa: romppala.blogspot.com
voi käydä lisää tutustumassa tähän ihanaan viheridea - kirjaan🌲🌳🌲


Kirjassa on myös mukavaa tarinaa muutamalta yksityispuutarhalta omani lisäksi: Sirpa ja Juhani Mikkolan puutarha Hattulasta, Jari Hynnisen (hostamies) kuunlilja -puutarha Jyväskylästä sekä Helena Hanssonin lehtevän harmoninen puutarha ruotsista - unohtamatta Lindan oman puutarhan upeita
kuvakoosteita.


Niinpä aionkin laittaa kivan kirja-arvonnan pystyyn samantien eli osallistumis-aika on 19.-31.3.
Arvontaan pääseen laittamalla viestiä kommenttikenttään ja kiva olisi, jos linkittäisi vielä omaan blogiinsa mainintaa arvonnasta. Arvon 2 kirjaa 1.4. ja ilmoitan siitä täällä blogissa sekä laitan viestiä voittajille.


Onnea arvontaan!
Nina

9 kommenttia:

Maatuska / Selätön puutarhuri kirjoitti...

Näyttää upealta ja olen erittäin mielelläni mukana arvonnassa 😊

Pajupirtin Kaisa kirjoitti...

Voi ihana kun olet saanut oman puutarhasi kansiin. Täältä bogista on jo voinut aistia satumaasi kauneuden. Ilolla olen mukana arvonnassa. Käy kurkkaamassa minunkin blogissa olevaa pikku arvontaa. Kevättä odotellessa, halauksin Kaisa

Miitsu kirjoitti...

Ihanalta näyttää kirja. Mukana arvonnassa 😊 Mukavaa kevään odotusta ☀️
miakinnun75(at)gmail.com

Sirkku kirjoitti...

Tämä kirja on varmasti tervetullut lisä puutarhakirjojen joukossa, vihreä vehreys olisi toivottavaa omassakin puutarhassa. Upeaa, että sinunkin puutarhasi on päässyt mukaan! Olen ilman muuta mukana arvonnassa!

Navettapiika kirjoitti...

Puutarhas on ansaatusti mukana kirijas. Osallistun arvontahan.

Huopalintu kirjoitti...

Puutarhakirjat aina kiinnostaa. Mukana.

tytti kirjoitti...

Uusi puutarhakirja kiinnostaa aina,mukana arvonnassa.
tyttiklemetti@luukku.com

Nina kirjoitti...

Kiitos kaikille osallistuneille!
Arpaonni suosi Maatuskaa ja Sirkkua! Paljon onnea!

Simon Durochefort kirjoitti...

Olen henkilö, joka myöntää lainoja tarvitseville, tarjoan paikallisia ja kansainvälisiä lainoja. En pyydä paljon asiakirjoja, vain rehellisyyttä ja luotettavuutta. Ota yhteyttä tänään ja kerro minulle, kuinka paljon haluat lainata. Olen valmis tyydyttämään asiakkaani 24 tunnin kuluessa sopimuksen allekirjoittamisesta. Jos olet kiinnostunut, voit kirjoittaa meille vain whatsappilla tai sähköpostilla:

WhatsApp: +33752366330
Sähköposti: ( simondurochefort@gmail.com )

schmetterlinge-0057.gif von 123gif.de